Що подарувати курцеві

29 квітня 2024

Серед знайомих чи близьких є курець, то вибір подарунка для нього очевидний. Навіть якщо ця людина відноситься до групи людей, у яких «все є», хороші сигари або аксесуари для куріння його точно порадують. Головне, вибрати їх гарної якості. І тут не про вартість. Розкажемо, що можна подарувати та як вибрати презенти.

Універсальний подарунок сигари

Хороша сигара справді здатна порадувати курця. Це солідний подарунок зі справжнім «чоловічим» характером. Він виглядає багатим і оригінально. Піднести його можна як членам сім'ї чи другу, так і шефу, колезі чи партнеру. Курець точно оцінить та зрадіє подарунку.сигари

Щоб не помилитися, рекомендуємо при виборі орієнтуватися на такі показники:

  1. Бренд – якщо знаєте переваги, сміливо вибирайте улюблену марку.
  2. Міцність. Сигари бувають різної міцності. Вибирати краще, орієнтуючись на переваги. Якщо такої інформації немає, то можна просто вибрати сигари із середньою міцністю або асорті з декількох позицій з різною міцністю.
  3. Країна походження. Для цінителів сигар часто цей показник важливий, оскільки лист тютюну, вирощений у тих чи інших кліматичних умовах, відрізняється за смаком і ароматом.

Купити сигари можна в інтернет-магазині Cigars. Ми можемо запропонувати продукцію таких зарубіжних виробників, як: PDR, La Rosa De Sandiego, KRISTOFF, Padilla, AJ Fernandez, The Traveler та ін. За потреби завжди проконсультуємо.

На сайті ви знайдете великий вибір супутніх товарів для курців, які також можуть стати доречним подарунком.

Аксесуари для сигар

У світі курців є свої потрібні дрібниці, пристосування та улюблені іграшки. Чому б не порадувати і не подарувати їм те, що, напевно, стане в нагоді в житті. Пропонуємо кілька ідей.

Попільничка

Якщо ви думаєте, що це банальний подарунок, то поспішаємо переконати. У багатьох курців, навіть затятих, ніколи немає достатньої кількості попільничок, щоб мати завжди під рукою в тих місцях, де захотілося подиміти. Більше того, часто цю функцію виконує звичайна банка з-під кави. Тож стильна попільничка завжди буде доречною. Вибрати можна металеву, керамічну або скляну модель, доступні в асортименті.

Запальничка

Ще один потрібний та корисний аксесуар. Звичайно, курці мають запальнички, але зазвичай це звичайні моделі, куплені в найближчому магазині.

Будьте оригінальнішими, виберіть стильну та красиву запальничку. Вони доступні у великому асортименті, тому можна підібрати модель як для молодих любителів подиміти, так і чоловіків у віці. Можна замовити також для неї футляр із гравіюванням, щоб надати подарунку ексклюзивності.

Х'юмідор

Знаєте, яка серйозна та поширена проблема поєднує всіх любителів сигар? Те, як уберегти їх від вогкості та пересихання. Сигари вимагають особливих умов зберігання, щоб їхній смак і аромат не зіпсувався. Забезпечити ці умови може х'юмідор.хьюмидор

Так називають спеціальну коробку для зберігання сигар. Вибирати її найкраще з дерева – натурального дихаючого матеріалу. У хорошому х'юмідорі сигари можуть зберігатися протягом кількох років, не втрачаючи властивостей.

При виборі цього аксесуара рекомендуємо брати до уваги також габарити. У нас можна замовити різні за розміром коробки. Великі – це домашні моделі, вони здатні вміщувати великий запас сигар. Маленькі – зручні для поїздок, оскільки дозволяють брати із собою кілька сигар, не переживаючи за їх збереження. Як і у випадку із запальничкою, можна додати гравіювання, щоб підкреслити оригінальність подарунка.

Гільйотина для сигар

Ще один аксесуар, який сподобається любителю подиміти. Курцям часто доводиться стикатися з проблемою відрізання кінчика сигар, де зазвичай краї тютюнових листів скручені в тугий джгут. Робити це ножицями незручно, оскільки порушується структура сигари, край виходить рваним. Зубами відкушувати теж не приємно, не естетично і може навіть спричинити травми. Так що гільйотина точно буде доречною.

Сутність такого девайсу в тому, що він оснащений гострим лезом на підставці. Користуватися гільйотиною дуже просто. Необхідно підняти лезо, покласти сигару на підставку та різко опустити ніж. Все, кінчик без зайвих зусиль буде зрізаний, а край залишиться рівним та акуратним.

Набір подарунків: алкоголь з сигарами

На випадок, якщо потрібен елітний подарунок і курець має всі необхідні для його хобі аксесуари, можемо запропонувати ще й таку альтернативу.

Загалом, за класикою жанру, сигари прийнято курити у супроводі склянки гарного міцного алкоголю: коньяку, віскі, бурбону чи джину. То чому б не подарувати одразу весь набір? Підберіть сигари, пляшечку спиртного, красиво запакуйте – та вуаля! Солідний подарунок готовий. Причому ціна легко піддається коригуванню за рахунок широкого асортименту позицій для наповнення.

У будь-якому випадку, ми готові допомогти вибрати.

Замовити сигари на подарунок від інтернет-магазину Cigars

При покупці презенту для пристрасного курця, головне – вибрати якісну продукцію. Сигари поганої якості ніяк не потішать, навпаки, засмутять отримувача. Щоб не ризикувати – вибирайте продукцію перевірених та відомих брендів. В Україні замовити оригінальні сигари можна у нас.

Наш інтернет-магазин сигар співпрацює з офіційними постачальниками, тому ми можемо гарантувати фірмову якість продукції. Ще на сайті можна купити готові набори сигар та різноманітні аксесуари для куріння. Замовити продукцію можна із доставкою. Відправлення країною виконується транспортною компанією, а клієнтам з Дніпра можемо запропонувати послуги кур'єра.