Cigar Аficionado: захоплюючий світ справжніх сигар

06 лютого 2024

Cigar Аficionado: захоплюючий світ справжніх сигар

Журнал Аficionado— американське періодичне видання, присвячене сигарам та найцікавішим пов'язаним з ними подіям. Він був запущений у 1992 році видавцем Wine Spectator Марвіном Р. Шенкеном.

Видання швидко набуло популярності, стало авторитетним джерелом інформації для світових поціновувачів. Ексклюзивні матеріали, елегантна подача, культурне висвітлення багатьох питань забезпечили йому міцний фундамент та стійкий інтерес читачів у всьому світі.

Ключові риси Аficionado:

  1. Огляд усіх аспектів стилю життя. Журнал не обмежується цигарками. Він широко висвітлює супутній цій пристрасті стиль життя: міцні напої, вина, подорожі, азартні ігри, антикваріат та мистецтво. Це надає виданню унікальності, дозволяє читачам поринути у культуру та розкіш, пов'язані з сигарним світом.
  2. Ексклюзивні інтерв'ю. Аficionado відомий своїми глибокими цікавими інтерв'ю. Журнал регулярно розмовляє з провідними діячами сигарної індустрії, знаменитостями, акцентує увагу на поціновувачах у широких колах суспільства.
  3. Репортажі про продукцію. Видання вивчає тренди в промисловості, робить огляди нової продукції. Його читачі інформовані про всі останні новинки, класичні колекції. Тут можна прочитати про рідкісні домініканські та кубинські сигари, найкращі сигари з Нікарагуа. Віртуальна база даних містить огляди понад 21 000 видів. Пошук виконується за рейтингом, брендом, діапазоном цін, країною-виробником, розміром, роком, іншими різноманітними параметрами.
  4. Оцінки та рейтинги. Протягом року члени команди тестують велику кількість виробів. В результаті читачі отримують найавторитетніший світовий рейтинг, в якому визначається Топ-25 та сигара року. Редакція застосовує систему сліпого тестування з метою оцінки смакових якостей продукції. Рейтинги формуються за 100-бальною шкалою, що робить оцінку об'єктивною.
  5. Культурний спектр. Журнал відкриває читачам захоплюючі історії, розслідування, аналітику, пов'язану із самими сигарами, їхньою роллю в культурі.

Сigar Аficionado не лише інформує, а й надихає своїх читачів. Розкриваючи його, ви відчуваєте свою причетність до цього дивовижного багатогранного світу, стаєте своїм серед найсильніших його представників.

Журнал про сигари Аficionado: екскурс в історію справи всього життя

Дебют Cigar Аficionado відбувся восени 1992 року у Нью-Йорку. Його заснував досвідчений видавець Марвін Шенкен. Перш ніж запустити видання до друку, він докладно досліджував ринок за допомогою спеціальних чотиристорінкових опитувальників. Шенкен опитав понад 1300 курців сигар, отримавши детальну інформацію про кожного. Анкета включала інформацію про:

  • рід занять;
  • чиста вартість усіх активів;
  • річний дохід;
  • ставлення до подорожей;
  • переваги в алкоголі та курінні.

Після впорядкування результатів було сформовано категорію читачів. Практично всі респонденти були заможними, відданими кожен своїй справі. Їхній середній сімейний дохід становив близько двохсот тисяч доларів, а загальний стан налічував понад півтора мільйона доларів США. Щотижня середній респондент викурював близько десяти сигар.

Широкоформатне глянсове видання Шенкіна зібрало таких читачів спочатку у Штатах, а далі – ndash; в усьому світі. Серед рекламодавців були виключно дистриб'ютори продуктів, орієнтованих на читацьку аудиторію.

Присвячений неповторній пристрасті та конкретному способу життя, журнал Аficionado широко висвітлював кожен аспект. На красивих сторінках з'являлися огляди різних її граней – від міцних напоїв та подорожей до антикваріату. Прекрасним доповненням були інтерв'ю з лідерами індустрії, інформативні тематичні статті.

Серед знаменитих гостей, які дали інтерв'ю Аficionado, були Арнольд Шварценеггер, Білл Косбі, Джек Ніклсон, Раш Лімбо та багато інших. Перша журналістська революція відбулася у лютому 1994 року, коли в Гавані своє інтерв'ю Шенкену дав сам Фідель Кастро.

У ньому розкрилася історія створення бренду Cohiba, важливість сигар у повсякденному житті серед гір Куби. Також Кастро розповів, чому перестав курити цигарки влітку 1986 року, підтримавши національну кампанію боротьби з вживанням тютюну.

Кожна тема, що обговорювалася з ним, мала особливий інтерес для читачів Аficionado. Також Кастро міркував на тему двосторонніх відносин між Кубою та США, звинувативши останні у неодноразовому гальмуванні зупинки кубинського економічного ембарго. Він заявив, що жодна з існуючих нині країн не демонструє такого бездоганного ставлення до прав людини, як Куба.

Це інтерв'ю багаторазово підвищило інтерес до і без того всесвітньо популярного журналу. Його авторитет, високі оцінки читачів, щорічний приріст аудиторії зберігаються вже понад двадцять років.

Журнал Сigar Аficionado сьогодні: чим живе редакція

Видання Аficionado прославилося своїм підходом до висвітлення сигарного світу. Воно елегантно поєднало мистецтво, культуру та історію. У кожному випуску Аficionado порушує теми, пов'язані з майстерністю виробництва, новими трендами, рідкісними колекціями. 

Журнал прагне не лише надати свіжу корисну інформацію для своїх шанувальників. Він створює велику спільноту ентузіастів, які поділяють любов до цього стародавнього мистецтва.

Життя редакції Cigar Аficionado просякнуте пристрастю до сигар, прагненням ділитися цією пристрастю зі своєю аудиторією. Редакція приваблює талановитих журналістів та експертів, створюючи інформативний надихаючий контент на користь кожного читача.

Окрім традиційних оглядів новинок та трендів індустрії, тут регулярно публікуються інтерв'ю із впливовими особистостями, майстрами сигарного мистецтва. Сьогодні Cigar Аficionado залишається у центрі сигарної культури. Журнал уособлює стиль, розкіш, вишуканість для тих, хто поділяє любов до унікальних традицій, є частиною особливої ​​спільноти.

Як і двадцять років тому, сьогодні Аficionado залишається затребуваним, шановним джерелом для читачів, які шукають глибокі знання, натхнення та новини у світі сигар.