Ідеальні подарунки для чоловіків: сигари та х'юмідори

03 ноября 2023

Наближається свято чи важливий для чоловіка день? А може ви просто хочете порадувати коханого чи родича? На шляху щирого бажання зробити приємно не повинно бути перешкод. Приємні сюрпризи можна й треба робити, навіть без приводу. Вибираючи подарунки для чоловіків, зважайте на практичний аспект питання. Сувенірна продукція по-своєму мила, але навряд чи викличе емоції більші, ніж ввічливість. Якщо ваш батько, брат або коханий чоловік курить, подаруйте йому ароматні сигари преміум класу. Вироби з Нікарагуа, Гондурасу, Куби, Домініканської Республіки підкорять глибоким смаком та неповторним ароматом.

Корисні ідеї подарунків для чоловіків

Цінність знаку уваги – індивідуальний підхід. Щоб сюрприз вдався, подумайте про характер людини, його уподобання і пристрасті. Найбільш популярні ідеї подарунків для чоловіків:

  1. Продукти певної марки. Найкраще рішення для тих, хто точно знає, що він хоче. Хоча таких чоловіків завжди можна здивувати новинкою, розкрити нові горизонти смаку. Торгові марки часто випускають лімітовану продукцію напередодні Нового року або корпоративної події. Якщо вдасться знайти такі сигари, це буде вдалим та незвичайним рішенням.
  2. Набори вітол. Зберіть невелику добірку та помістіть її в елегантний бокс. Серйозні подарунки для чоловіків – популярний вибір для тих, кого важко здивувати. Він зацікавить як новачків, так і чоловіків зі смаком, що вже сформувався у тютюнових уподобаннях. Сигари можна підібрати за певним брендом чи форматом. Тим, хто тільки-но починає знайомство з продуктом, можна запропонувати асорті. Якщо переваги хлопця, колеги чи чоловіка відомі, підготуйте кейс із улюбленими вітолами.
  3. Сигара у подарунковому оформленні. Важливий етап підготовки подарунка – упаковка та подача. Щоб запам'ятався не лише День народження (або інший захід), а й подарунок, подбайте про його гарне оформлення. Сигару можна помістити в красивий бокс з гравіюванням-вітанням або теплими словами. Тим, хто не любить химерні упаковки, можна запропонувати перев'язати сигару стрічкою. Безпрограшний симбіоз – тютюн та благородний алкоголь. Такий смако-ароматичний дует неодмінно викличе усмішку та приємні емоції.

Що подарувати чоловікові – аксесуари

Доповнити основний подарунок чоловікові можуть якісні тютюнові аксесуари. Для правильної обрізки сигар можна запропонувати гільйотину, сигарні ножиці, пробійник або V-каттер. Перші два пристрої дадуть рівний зріз. З пробійником вдається отримати рівний отвір в кінці труби. Це зручний варіант для прямої форми. Вітоли різного типу потребують різних інструментів. Також можна підібрати чохли, зволожувач, керамічну попільничку. Це здаються незначними деталями, які дозволяють відчути і насолодитися естетикою процесу.

Сигари як чоловічий подарунок

Якщо питання, що подарувати чоловікові, справа лишилася за малим. Як серед різноманітності тютюнових продуктів, знайти потрібний? Зверніть увагу, які сигари людина курить, які б хотіла спробувати. На те, як розкриватиметься смак тютюнового листя, на кількість диму впливають довжина та діаметр сигари. Розмір вітоли визначає час, який вона куритиметься. Серед затребуваних форм-факторів: Robusto, Bellicoso – дарують насолоду протягом 40 хвилин;

  • Robusto, Bellicoso – дарують насолоду протягом 40 хвилин;
  • Torpedo – відкладіть справи та турботи на 40-50 хвилин;
  • Toro – годину для розміреного та неквапливого дозвілля;
  • Figurado – сигари для найбільш тривалого куріння (середня тривалість становить годину – годину та 20 хвилин).

Прийняти рішення допоможе класифікація продуктів за міцністю. Це один із важливих критеріїв вибору подарунка.

М'яко-середні сигари

Продукти категорії mild-to-medium – Хороший вибір для новачків. До цієї групи належить більшість вітол із Гондурасу. М'яко-середні сигари мають легкий смак без перчинки. Вони гармонують із легкими напоями, стравами чи закусками. Гарні на початку дня. Вміст нікотину в них також найменший у порівнянні із середніми та середньоміцними продуктами. Це такі продукти, як Padilla La Pillar, ROAST CAFE Connecticut, ROAST CAFE Maduro, ROAST CAFE Sun Grown, ROSA de Sandiego Connecticut, New World Connecticut, Capriano Oro.

Середні сигари

Рекомендуються тим, хто вже знайомий із мистецтвом куріння тютюну. Інакше є ризик відбити бажання заглиблюватись та вивчати цю культуру. Продукти категорії medium мають більш насичений смак та аромат. Середні сигари приходять із Нікарагуа, Домініканської Республіки. Можуть мати легкий перцевий смак. Цікаві продукти пропонують марки Kristoff, AJ Fernanez, Costa, Padilla, Bouncer, Traveler, Nicarao, La Rosa de Sandiego.

Середньо-міцні сигари

Добре після щільного обіду, у тому числі з жирною їжею. Викурити до кінця повнотілі середньоміцні сигари можуть не всі. Справа не тільки в досвіді та вмінні курити, але й уподобаннях. Пробуючи тютюн різних країн, різної міцності можна знайти найкраще рішення. Говорячи про купівлю сигари для подарунка, середньоміцні вітоли рекомендовані любителям куріння. Яскраві представники цієї групи – серії Aging Room Quattro Nicaragua та Viva la Vida.

Підбираємо х'юмідор

Особливо варто сказати про систему зберігання. Якщо куріння сигар у житті чоловіка є регулярним, у нього обов'язково є хоч невелика добірка цих ароматних продуктів. Смак та задоволення від куріння вітоли безпосередньо залежать від її якості. Зберегти її допоможе х'юмідор. Це акуратний дерев'яний ящик із певних порід. Всередині нього часто встановлені пристрої для вимірювання температури та вологості. Завдання скриньки – збереження балансу температури та вологості. Щоб зберегти смак та аромат сигари, вологість має бути на рівні 68-72%. Кожен елемент церемонії куріння робить його особливим. Такі деталі важливі як шанувальника тютюну, так і для новачка. Порадуйте свого красивим і функціональним подарунком!