Padilla Criollo 98 родом з заводу Raices Cubanas в Гондурасі і робляться старим кубинським методом скручування entubado. Суміш з довгих листя вирощених в Нікарагуа загорнута в покривний лист Criollo 98 з Гондурасу. Насичений смак включає кедр, чорний перець, спеції, кава еспресо і вершки, в той час як фініш злегка солодкий і приємний. Це відмінно збалансована суміш з багатим і глибоким смаком середньої міцності.
Серія Criollo 98 - один з визнаних шедеврів Ернесто Паділья. Ці сигари родом з заводу Raices Cubanas в Гондурасі, однак, виробляються вони за старими кубинським технологіям. Застосовується методика скручування entubado і «потрійна шапочка» (triple cap). За якістю педантично стежить особисто засновник бренду.
Смакові якості Padilla Criollo 98 давно оцінили гурмани по всьому світу. Середньої міцності сигара радує густим димом і насиченим смаком. В букет ароматів входять нотки кедра, чорного перцю, спецій, кави еспресо, гіркого шоколаду і вершків. Незважаючи на «гострий» склад, суміш чудово збалансована, а закінчення сигари завжди приємне і солодкувате.
Покривний лист для сигар однойменної серії вирощений в Гондурасі. Сорт називається Criollo 98. За кольором його листя близькі до Colorado Maduro і класичного Maduro. Сполучний лист - продукт Нікарагуа. Наповнювач - неповторна суміш long-filler тютюну Aganorsa, вирощених з кубинських насіння на родючій нікарагуанської грунті.
Серія представлена двома ключовими форматами: п'ятидюймовий Robusto 54 калібру і шестидюймовий Toro 52 грейнджем. Це класичні сигари із закругленою шапочкою, їх форма повністю розкриває високі якості тютюну, поки Ви насолоджуєтеся курінням.