Які сигари подарувати чоловікові?

28 жовтня 2019

Що подарувати справжньому чоловікові? На це питання кожен день шукають відповідь тисячі людей: колеги, дружини, подруги, друзі, підлеглі, адже справжня людина вимагає справжнього подарунка. Але в разі, якщо чоловік курить сигари, питання про презент вирішується дуже просто. Сигари на подарунок-це ідеальний вибір, оскільки задоволення винуватцеві торжества буде гарантовано.

Незважаючи на гадану простоту, покупка сигари є досить складним заходом. І справа навіть не в тому, що ви можете не знати смаки чоловіка, а в тому, що на ринку присутні різні види сигар, які відрізняються по бренду, країні-виробнику, формату, ціною. Cigars-інтернет-магазин сигар-пропонує купити в Україні кращі тютюнові вироби за вигідними цінами. Крім цього, тут покупців чекає великий вибір наборів сигар, кейсів для зберігання та іншої атрибутики цієї особливої культури. Cigars дає поради про те, як правильно вибирати сигари в інтернет-магазині.

Як вибирати сигари на подарунок?

Практично у кожної людини сигари асоціюються з Кубою — островом Свободи. Це не дивно, оскільки саме місцеві «технологи» винайшли особливий метод скручування тютюнового листя. За рахунок цього сигари з цієї країни відрізняються високою міцністю і особливим насиченим смаком.

Для сильних і впевнених у собі чоловіків, справжніх лідерів і начальників такі сигари стануть ідеальним подарунком. Навіть якщо з'ясується, що у них в колекції вже є такий вид продукції, це нітрохи не затьмарить радості від подарунка. Для більш спокійних людей, а також для чоловіків, які тільки починають пізнавати мистецтво елітного куріння, відмінно підійде тютюн з Домініканської Республіки. Представникам сильної статі, які віддають перевагу екзотиці і новинки, відмінно підійдуть сигари з Гондурасу або Нікарагуа, які важко не впізнати через особливих спецій в смаку.

Походження сигари-далеко не єдиний критерій, згідно з яким потрібно робити вибір. Так, формат сигари, в який включають форму, діаметр і довжину, грає дуже важливу роль. Вважається, що від цих параметрів безпосередньо залежить смак і запах вітоли. Чим товщі сигара, тим більше вона димить, створюючи справжній фон з кінофільмів. Якщо ви хочете порадувати людину, то слід віддати перевагу таким форматам, як робусто і корона. Вони вважаються стандартом у світі сигар.

Складно дати рекомендації щодо вибору сигари на подарунок, оскільки все залежить як від суб'єктивних особливостей характеру представника сильної статі, так і від наявності тих чи інших сигар в його колекції. Тому якщо ви хочете точно потрапити в ціль, то придбання подарункового набору, де будуть зібрані всі кращі вітоли конкретного бренду, стане найкращим рішенням.

Подарункові сигари: купити стильний і статусний подарунок

Інтернет-магазин Cigars пропонує купити сигари на подарунок чоловікові як у вигляді наборів, так і поштучно (якщо ви точно знаєте, що конкретно потрібно придбати). Якщо ви не можете визначитися з вибором, то наші фахівці допоможуть підібрати потрібний подарунок з ваших слів. Поспішіть підібрати подарунок колезі або партнеру за найвигіднішою ціною. Доставка виконується по всій Україні.
У нашій статті "Як зберігати сигари?"Ви можете дізнатися все про зберігання подарованих сигар.