Padilla презентує серію Cava у кольорі Maduro

02 березня 2017

Майже три роки тому Ернесто Паділья показав світові серію Cava. Фанати із захопленням зустріли серію, її популярність не падає, але сигарний будинок Padilla вирішив оновити дизайн продукту, що полюбився багатьом. Тепер ви зможете придбати сигари серії Padilla Cava Maduro.

Гарний темний маслянистий відтінок мексиканського листа San Andrés стане візитною карткою нової серії. Для наповнювача та сполучного будуть використані преміальні нікарагуанські тютюни. Виробляється Cava Maduro вже налагоджено на Raices Cubanas у Данлі, Гондурас.

Серія випускається в класичних форматах Robusto та Toro наступних розмірів: 4 1/2х60, 5х56, 6х54, 6х60, 7х70 та 8х60. У попередній версії Cava формат Robusto був представлений у розмірі 5х50. Cava Maduro йде 5х56. Сигари фасуються в красиві коробки по 16 та 20 шт.

Що ж стосується смакоароматичних якостей, вони, як і раніше, заслуговують на окрему згадку. Перша третина сигари порадує вас багатою і тяжкою дозою спецій. Прянощі розкладаються на горіхові нотки, білий перець і карамельне тло. Аромати розкриваються до середини, а до закінчення сигари поступово йде насолода, залишаючи вас наодинці з багатими смаками смаженого горіха та білого перцю.