Рейтинг сигар: найміцніші, легкі, ароматні за версією CIGARS

13 квітня 2020

Найлегші сигари за версією CIGARS

1. Сигара La rosa de sandiego connecticut

2. Сигара AJF new world connecticut

3. Сигара Cipriano oro

4. Сигара AJF new world cameroon

5. Сигара the circus twister

Найміцніші сигари за версією CIGARS

1. Сигара Costa platinum

2. Сигара Nicarao especial

3. Сигара Ajf bellas artes maduro 

4. Сигара the traveler maduro

5. Сигара AJF san lotano maduroo

Найароматніші сигари за версією CIGARS

1. Сигара AJF enclave habano

2. Сигара AJF last call

3. Сигара AJF new world puro especial

4. Сигара Padilla 1932 oscuro

5. Сигара AJF san lotano oval

Рейтинг сигар: найміцніші, легкі і ароматні за версією CIGARS

Міцні або легкі сигари - для кожного курця існує свій еталон смаку і аромату, який дозволяє не тільки приємно провести час, але також розслабитися і відновити сили. Хороша сигара може допомогти у прийнятті важливих рішень. І нехай сьогодні образ чоловіка в смокінгу з димить сигарою не настільки популярний, але певна аристократичність в курінні є.

Багато представників сильної статі набувають хороші сигари як для себе, так і в подарунок своєму другові або колезі. Для цих цілей не обов'язково Шукати продукцію в магазинах, оскільки якісні сигари можна знайти в інтернет-магазині Cigars.com.ua. у нас представлені відомі кубинські сигари з різними смаковими відтінками, вітоли з Домініканської Республіки і Нікарагуа різних розмірів і ароматів, а також багато іншого. А щоб покупцеві, особливо новачкові, було простіше зробити правильний вибір, ми створили власний рейтинг, куди увійшли найпопулярніші кубинські сигари і вітоли інших країн Карибського басейну.

Топ найкрутіших сигар за версією Cigars.com.ua

Для рейтингу ми вибрали сигари, які найчастіше купуються в нашому магазині, а значить користуються найбільшим попитом. Ми спеціально не розставляли вітоли за списком, а просто вибрали 8 найкращих сигар. Яка з них припаде до душі, вирішувати виключно вам.

New World Connecticut Robusto: хороше рішення після ланчу

Сигари Robusto створені спеціально для людей, у яких немає часу для медитації за хмарою диму. Вони товсті, але досить короткі, тому викурюються повноцінно буквально за годину. Сигара з сонячної Нікарагуа New World Connecticut є ідеальним прикладом такого формату. Завдяки листу Connecticut Shade, вона має насичений відтінок золота. Наповнювач від AJ Fernandez нікого не залишить байдужим. 50 калібр-найзручніший формат вітоли.

El Viejo Continente: відмінний вибір для кожного

Бренд El Viejo Continente з Нікарагуа-хороший конкурент першому зразку. Маючи насичений смак і середню міцність, вона відмінно підійде після ланчу або будь-якого іншого прийому їжі. Формат Robusto дозволяє викурити сигару за 45-60 хвилин, а Покривний лист Habano Еквадор надає їй екстравагантності.

El Viejo Continente Maduro

Бренд El Viejo Continente випускає вітолу формату Robusto, яка користується попитом в нашій країні. Як і всі види такого формату, її викурюють за 1 годину, тому вона відмінно підійде вічно поспішають курцям, які завжди в русі. Покривний лист San Andres Maduro і Сполучний лист Habano відмінно поєднуються.

La Rosa De Sandiego Connecticut

La Rosa De Sandiego-це досить дешева сигара для початківців. Саме так характеризують її багато користувачів за рахунок м'яко-середньої фортеці. Формат Robusto відмінно підійде активним людям, а поєднання сполучного і покривного листа з Еквадору і наповнювача з Нікарагуа нікого не залишить байдужим.

Padilla Cava у форматі Double Toro: великий формат для серйозних людей

Шість дюймів дійсно вселяють повагу. Час куріння може досягати 2 годин, протягом яких ви будете насолоджуватися неймовірним ароматом унікальної сигари шоколадного відтінку і середньої фортеці. Кожна нова затяжка-це поєднання кави, шоколаду, мускатний горіх і смородини. Наповнювач з сім'ї Oliva в Нікарагуа, сполучний і покривний листи Habano родом з Еквадору роблять вітолу неповторною.

Padilla Connecticut Toro: вибір досвідчених курців

Формат Toro створений спеціально для людей, які не поспішають, а звикли викурювати ароматні сигари не поспішаючи, з толком і розстановкою. У Padilla Connecticut Toro ви почуєте нотки ванілі, кедра, вершків і спецій. Це мікс, який створив найвідоміший в Нікарагуа майстер сигар Ернесто Паділья. У сигарі немає будь-яких родзинок в зовнішньому вигляді, але класична форма повністю розкриває всі аромати.

Padilla Corojo 99 Toro: для найвимогливіших

Аромат сигари Corojo 99 можна куштувати до півтори години. Вона досить довга (6 дюймів), хоча калібр є стандартним. Її потрібно саме смакувати, оскільки таку комбінацію ароматів землі, перцю, кедра і шкіри важко зустріти десь ще. Випускають Padilla Corojo 99 на відомому заводі Raices Cubanas в Гондурасі, а покривні листи імпортують з Нікарагуа. Тютюн Corojo 99 надає сигарі унікальний коричневий колір з червонуватим відтінком.

Padilla San Andres Toro: дорогі сигари в зручному форматі

Padilla San Andres у форматі Toro-це шість дюймів сигари, яку можна курити більше однієї години. У ній присутній мікс тютюну Aganorsa з Нікарагуа, А також поєднання ароматів спецій, шоколаду, дерева і землі. На відміну від багатьох інших версій, ця вітола покрита листом з Мексики. Серію випускають на заводі Raices Cubanas в Гондурасі.

Cigars-інтернет-магазин сигар, який пропонує новачкам і досвідченим курцям тільки якісну продукцію від провідних світових виробників сигар. Спробувавши сигари з нашого магазину, Ви створите власний топ-список Вітол на кожен життєвий випадок. Вибір за вами!